Min anbefaling ved opstart af behandling er en time også til delbehandling da det giver god mulighed for at komme i bund og få det hele gennemarbejdet – specielt ryggen inkl. nakke og skuldre.

Jeg går ind for en meget aktiv behandling – dvs. at du også er en aktiv del af behandlingen i forhold til at kommunikere omkring punkter hvor du føler ømhed mv. Det er kun for at jeg kan give den mest optimale behandling.

 

Helkropsmassage:

Helkropsmassage er en god måde at få arbejdet kroppen godt igennem. Helkropsmassage dækker ben (for og bag), skuldre, nakke, ryg, arme, bryst samt en let ansigtmassage.

Elementer af fuldskropsmassagen kan hives ud så der kan bruges lidt ekstra tid på andre områder.

 

Delbehandling:

Delbehandling tilpasses efter dit ønske. De fleste behandlinger der udføres er primært med fokus på nakke, skuldre, ryggen samt lænden.

Ved problemer med lænden, ryggen, hoften mv. kobler jeg dog et ekstra lille element på i form af den “hemmelige muskel” Psoas som sidder i lysken (løber fra ryggen til indersiden af benet). Umiddelbart giver det ikke nogen logik med mindre man kender til vores anatomiske opbygning af kroppen. Psoas er dog bindeleddet mellem ryggen og den nederste del af kroppen og er en en stor årsag til ryg og hofte problemer.

Se dette link på en artikel som “I Form” har lavet omkring udstrækning og forklaring af denne muskel – illustrationen giver også en rigtig godt billede af hvorfor den kan give problemer.

Klik her for at læse artiklen (PDF)